Alina Landberg

Torsdagsaktiviteter
Dagen idag har gått snabbt.. som alla andra dagar då med andra ord. Imorse ringde klockan 8:00 och med tanke på vad som väntade var det inte så värst jobbigt att kliva upp ur sängen. Torsdag betyder barnhem och idag följde även David med så det var extra roligt. Barnen blir så glada när han är med, det är väldigt få volontärkillar på vårt barnhem så de blir alltid alldeles till sig när han är med. De lilla små hjärtanen!

Efter barnhemmet åkte vi ner till stranden där vi åt lunch och sedan lapade sol i ett par timmar. Värmen är helt sjuk här mina vänner. Termometern var uppe på 32 grader idag. Holy moly säger jag bara.
 
Jag älskar att ha småsaker att se fram emot. Imorgon är en sådan dag. Ett alldeles sprojlans nytt gym öppnar nämnligen i gallerian här precis bredvid och GUESS WHAT.. de har LesMills-pass. Snacka om att få lite hemmakänsla. Ska hänga på låset och köpa det första gymkortet tänkte jag. Efter att ha invigt gymmet ska vi på summer bbq-buffé på en av våra favoritrestauranger här i stan. (Skrev bbq för att jag verkligen inte vet hur man stavar ordet..). Okej nu svävar jag iväg så det är lika bra att klappa igen datorn och få någonting vettigt gjort..
 
 
Vackra Dalian.